Magunkról


A Patyolat Chemicals Kft. 2003 végén alakult. Három tulajdonosa ekkor már 8 éve foglalkozott professzionális tisztítószerekkel.
A cégnevünk és logónk a népi hagyományokból ismert „patyolat tisztaságra” utal.

Termékeink között megtalálhatók tisztítószerek, bevonatok, fertőtlenítőszerek, higiéniai papíráruk, takarítóeszközök, takarítógépek, illetve kézi és gépi adagolók is. Akár öko tisztítószerekkel is tudunk szolgálni.
Tekintettel a növekvő piaci igényekre, egy-egy termékcsoport már nem állja meg a helyét a megfelelő szolgáltatások nélkül.
Modern, de egyszerű higiéniai utasításokkal, és innovatív megoldásokkal látjuk el partnereinket.

Célpiacunk közé tartozik a turizmussal és vendéglátással foglalkozó cégek és a közétkeztetésben közreműködő intézmények, gyárak, vállalatok, akiknek a személyhigiéniában és tisztításban nyújtott segítségünkön kívül a gyártásban szükséges segédanyagokat is módunkban áll szállítani.

Az ACT termékcsalád saját kutatásunk és fejlesztésünk eredménye, azért született meg, hogy a piacon meglévő, de a velünk kapcsolatban álló beszállítók, és a konkurencia által ki nem elégített problémákra megoldást tudjon adni.
A termékeket jelenleg négy helyen gyártatjuk bérmunkában az ország különböző pontjain. Az ACT termékcsalád első tagjait 2006 nyarán hoztuk ki. Jelenleg, négy év elteltével, közel 60 termékből áll a termékskála.

A változó piaci igények egy újabb termékcsalád, az "ECO-P tisztítószerek" életre hívását követelte meg cégünktől. Ez a termékcsalád rövidesen a vásárlóink számára elérhető lesz közel 20 készítménnyel.

Patyolat Chemicals © | Tel.: +36 70/361 5635 | E-mail: info@patyolatchemicals.hu