A készítmény neve: Fehérítõ adalék

Az összetevõket az INCI-nevezéktan (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients/A Kozmetikai Összetevõk Nemzetközi Nevezéktana) szerint tüntettük fel, ha az INCI-név nem elérhetõ, akkor a közhasználatú kémiai elnevezést alkalmaztuk. Az INCI-nevezéktan, a CAS-számok és a Európai Gyógyszerkönyvi elnevezések közötti megfeleltetés az alábbi web-oldalokon található:
www.pharmacos.eudra.org és www.ec.europa.eu/enterprise/cosmetics/cosing/
INCI-név
SODIUM CARBONATE PEROXIDE
SODIUM PERBORATE
SODIUM CARBONATE MONOHYDRATE
SODIUM CARBONATE
TAED

GTranslate

Hungarian

Naptár

H K S C P S V
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 
 
 
 
Add to calendar
  • Hamarosan piacra kerülnek az új ECO-P tisztítószerek!

    Szerződéses partnereinknek díjmentesen készítünk higiéniai terveket! (MINTA megtekinthető a letöltés menüpont alatt)

  • A tartalmak feltöltése folymatban!
    Köszönjük türelmét!